Viimeisimmät artikkelit

Moderni kattovalaisin kaukosäätimellä
  • 18 Jul, 2022

Oletko samaan aikaan modernin ja käytännöllisen ystävä? Siinä tapauksessa kattovalaisin kaukosäätimellä on luultavasti sinun juttusi. Erilaisilla ominaisuuksilla varustettu valaisin voi nimittäin jäädä turhan usein ominaisuuksiltaan hyödyntämättä, mikäli esimerkiksi valon tehon tai värin muutokset vaativat aina matkan katkaisijalle. Nämä ongelmat korjaantuvatkin sillä, että kaikki säädöt saa tehtyä kaukosäätimen avulla ilman, että tarvitsee esimerkiksi nousta sohvalta, sängyltä tai pöydän äärestä. Kattovalaisin kaukosäätimellä on tätä päivääKattovalaisinten valikoima nykyisin on todella kattava ja monipuolinen ja palvelee näin monenlaisia makumieltymyksiä.

Hieno kattovalaisin olohuoneeseen
  • 22 Mar, 2022

Jos etsinnässä on hieno kattovalaisin, kannattaa ulkonäön lisäksi kiinnittää huomiota myös muutamaan muuhun seikkaan, sillä kokonaisuus ratkaisee valinnan. Tyylikkäin lopputulos löytyy, kun on otettu huomioon sekä tyyliseikat että tekniset asiat. Jos toisessa on puutteita, ei toisestakaan ole juurikaan iloa. Kattovalaisimen valinta kannattaa aloittaa pohtimalla huolellisesti valaisimen käyttötarkoitusta. Onko toiveena kirkas, kaikkialle tehokkaasti ulottuva valo vai kenties jotakin pehmeämpää tunnelmanluojaa? Hieno kattovalaisin sulautuu ympäristöönsäValaisimia on markkinoilla paljon, joten tyylejä, kokoja sekä värejä löytyy paljon erilaisia.

Riippuvalaisin keittiön pöydän päälle
  • By Asta
  • 26 Jan, 2022

Valaisimilla on helppo tuoda huoneeseen tunnelmaa ja tyyliä, mutta tärkeää on pitää mielessä myös niiden käyttötarkoitus. Esimerkiksi keittiössä ruuanlaittovaiheessa valaistuksen pitää olla erityisen hyvä, mutta ruokaillessa riittää vähäisempi kirkkaus. Laittamalla riippuvalaisin keittiön pöydän päälle, voi tehdä ruokailutilasta tunnelmallisen. Pöydän yläpuolelle sijoitetun valaisimen ei kuitenkaan pidä häikäistä ruokailijoita. Hyvä valaisimen korkeus on noin 60 senttimetriä pöydän yläpuolella. Valaistuksessa voi käyttää myös liukusäätimiä, jolla voi muuttaa portaattomasti valaistuksen tehoa. Miten valita sopiva riippuvalaisin keittiön pöydän päälle?

Lämmittävä peitto
  • 06 Jan, 2022

Onkohan liian mukavuudenhaluista hankkia itselleen tai jollekin ystävälle lämmittävä peitto? Se tuo lämpöä talven pakkasille, mutta se on myös mainio kaveri syysviileillä, kun on ihanaa kietoutua johonkin lämpimään kirjan tai hyvän elokuvan ääreen. Yleensä lämpöpeitoissa on useampi tehoporras sekä automaattinen virrankatkaisu. Monet niistä ovat myös konepestäviä, kunhan niistä irrottaa elektroniset osuudet. Lämmittävästä peitosta saa myös mainion lahjaidean sellaiselle, joka yleensä on viluinen. Lämmittävä peitto myös autoonLämpöpeitto on helppo lämmittää ja ne lämpenevät nopeasti.

Herätä sisäinen sisustusinspiraatio
  • 24 Nov, 2021

Sisustusinspiraatio ei aina tule silloin kun olisi kodin sisustamisen aika. Inspiraatiota voi onneksi kuitenkin etsiä itse seuraavien helppojen vinkkien avulla. Muista kuitenkin aina ottaa ennen varsinaista sisustamista huomioon oman kodin värit ja tyyli, sisustuksen käytännöllisyys sekä se sopiiko valittu sisustustyyli kotiin vielä esimerkiksi puolen vuoden kuluttua. Moni ei nimittäin halua vaihtaa kodin tyyliä usein, sillä se vie usein rahaa ja aikaa. Sisustusinspiraatio voi löytyä yllättävistä paikoistaInspiraation sisustamiseen voi löytää melkeinpä mistä tahansa.

Parhaat tyynyt ulkokäyttöön
  • 12 Oct, 2021

Suomalaiset rakastavat istua ulkona kaikkina vuodenaikoina. Sen vuoksi ulkotilojen sisustaminen on tärkeää. Omalle terassille, parvekkeelle tai pihalle kannattaa sisustaa mukava paikka istua, josta löytyy niin tuolit, pöytä kuin vaikka sohvakin. Ulkona käytettävien tekstiilien kanssa kannattaa kuitenkin olla tarkkana, sillä kaikki tekstiilit eivät kestä säätilojen muutoksia. Hanki siis oikeanlaiset tyynyt ulkokäyttöön muutamien vinkkiemme avulla ja nauti ulkona istumisesta. Tyynyt ulkokäyttöön ovat eri materiaaliaKaikki sisäkäyttöön soveltuvat tyynyt eivät aina sovi ulkotiloihin samalla tavalla.

Paras sisustusidea uuteen kotiin
  • By Asta
  • 29 Sep, 2021

Oletko muuttamassa uuteen kotiin? Mikäli vastasit myönteisesti, olet lukemassa juuri oikeaa artikkelia. Uuteen kotiin muuttaminen on suuri muutos elämään, mutta se tuo usein mukanaan positiivisia asioita. Parasta on se, kun pääsee sisustamaan omasta kodistaan itselleen mieluisan. Vanhasta kodista luopuminen saattaa joskus tuntua harmilliselta, sillä joudut sulkemaan yhden oven samalla kun avaat toisen. Tässä artikkelissa paljastamme sinulle, mikä on paras sisustusidea uuteen kotiin, ja miten teet uudesta kodistasi jälleen sinulle kotoisan.

Yksiön sisustus uusiksi
  • 29 Sep, 2021

Yksiö on monen suomalaisen valinta ensikodiksi tai pidempiaikaiseksikin kodiksi. Syynä on erityisesti sen edullinen hinta, mutta pieni ja tiivis koti tekee siitä myös kotoisan ja turvallisen oloisen. Monesti yksiön sisustus aiheuttaa kuitenkin hämmennystä, sillä pieneen kotiin ei mahdukaan niin paljon tavaraa kuin ensin saattaa tulla ajatelleeksi. Olet ehkä ajatuksissasi kasannut yksiöösi turhan paljon huonekaluja ja tavaraa, jotka tekevät asunnostasi turhan ahtaan. Tässä artikkelissa annamme sinulle vinkkejä siihen, miten suunnittelet yksiöstäsi tilavamman tuntuisen.