Parhaat tyynyt ulkokäyttöön

  • 12 Oct, 2021

Tyynyt ulkotuolilla

Suomalaiset rakastavat istua ulkona kaikkina vuodenaikoina. Sen vuoksi ulkotilojen sisustaminen on tärkeää. Omalle terassille, parvekkeelle tai pihalle kannattaa sisustaa mukava paikka istua, josta löytyy niin tuolit, pöytä kuin vaikka sohvakin. Ulkona käytettävien tekstiilien kanssa kannattaa kuitenkin olla tarkkana, sillä kaikki tekstiilit eivät kestä säätilojen muutoksia. Hanki siis oikeanlaiset tyynyt ulkokäyttöön muutamien vinkkiemme avulla ja nauti ulkona istumisesta.

Tyynyt ulkokäyttöön ovat eri materiaalia

Kaikki sisäkäyttöön soveltuvat tyynyt eivät aina sovi ulkotiloihin samalla tavalla. Ulkona käytettävien tyynyjen tulisi olla vahvempaa ja paksumpaa materiaalia, jotta ne kestävät säätilojen vaihtelua. Vesisateeseen tyynyjä ei kuitenkaan kannata jättää, ellei kyseessä ole katos, johon vesi ei pääse. Lähes kaikki tekstiilit voivat homehtua, elleivät ne pääse kuivumaan tarpeeksi hyvin.

Moni sisustuskauppa netissä myy erikseen ulkokäyttöön tarkoitettuja tyynyjä ja muita pehmusteita. Omien tyynyjen ostaminen kannattaa tehdä juuri näistä kategorioista, sillä verkkokaupat kyllä tietävät, mitkä tuotteet soveltuvat paremmin ulos. Ulkona käytettävien tyynyjen materiaali on myös usein helppohoitoisempi. Ne voidaan joko pyyhkiä kostealla liinalla puhtaiksi tai sitten niiden päällinen on helppo irrottaa pesua varten.

Kuinka valita sopivat tyynyt?

Tyynyjen valinta käy helposti, jos olet avannut oikean kategorian verkkokauppamme sivuilla. Tämän jälkeen sinun kannattaa miettiä, millaisia kuoseja ja värejä haluat ulkotiloissa käyttää. Ota myös huomioon tyynyjen koko, materiaali ja määrä. Samalla voit hankkia myös samaan sävyyn sopivat istuinpäälliset esimerkiksi puutarhatuoleihin.