Herätä sisäinen sisustusinspiraatio

  • 24 Nov, 2021

Kasvi maljakossa

Sisustusinspiraatio ei aina tule silloin kun olisi kodin sisustamisen aika. Inspiraatiota voi onneksi kuitenkin etsiä itse seuraavien helppojen vinkkien avulla. Muista kuitenkin aina ottaa ennen varsinaista sisustamista huomioon oman kodin värit ja tyyli, sisustuksen käytännöllisyys sekä se sopiiko valittu sisustustyyli kotiin vielä esimerkiksi puolen vuoden kuluttua. Moni ei nimittäin halua vaihtaa kodin tyyliä usein, sillä se vie usein rahaa ja aikaa.

Sisustusinspiraatio voi löytyä yllättävistä paikoista

Inspiraation sisustamiseen voi löytää melkeinpä mistä tahansa. Oletko nähnyt esimerkiksi jossain TV-sarjassa kauniin huoneen? Tai ehkäpä pidät auringonlaskun väreistä – niitä voi hyödyntää myös sisustuksessa! Sisustusinspiraatio voi myös löytyä sitä paremmin mitä paremmin tietää, millaisia sisustustyylejä on olemassa. Kannattaa siis tutustua erilaisiin sisustustyyleihin, jolloin joukosta voi löytyä myös uusi suosikkityyli omaan kotiin.

Moni sisustuskauppa netissä tarjoaa myös inspiraatiota. Yksinkertaisesti kaupan tuotteiden selaaminen voi tuoda eteen yllättäviä tuotteita, joiden olemassaolosta ei tiennyt mitään. Usein kun itseä miellyttävä tuote löytyy, sujuu loppu kodin sisussuunnittelusta kuin itsestään. Sisustuksen voi nimittäin rakentaa juuri tämän oman suosikkituotteensa ympärille valitsemalla tuotteeseen sopivia muita tuotteita, värejä ja materiaaleja.

Sisustusinspiraatiota värien, tyylien ja materiaalien avulla

Hyvä idea löytää inspiraatiota sisustukseen on etsiä sitä oman suosikkisisustusvärin tai -sisustusmateriaalin avulla. Mikäli haluat esimerkiksi valkoisen sisustuksen, etsi netistä inspiroivia sisustuskuvia valkoiseksi sisustetuista huoneista. Monissa somekanavissa ja hakukoneissa englanninkieliset haut voivat antaa enemmän vaihtoehtoja. Voit etsiä inspiraatiota myös suosikkityylisi mukaan. Tyylejä ovat esimerkiksi rustiikkinen, maalaisromanttinen, skandinaavinen tai boheemi tyyli.