Paras sisustusidea uuteen kotiin

  • By Asta
  • 29 Sep, 2021

Uusi koti

Oletko muuttamassa uuteen kotiin? Mikäli vastasit myönteisesti, olet lukemassa juuri oikeaa artikkelia. Uuteen kotiin muuttaminen on suuri muutos elämään, mutta se tuo usein mukanaan positiivisia asioita. Parasta on se, kun pääsee sisustamaan omasta kodistaan itselleen mieluisan. Vanhasta kodista luopuminen saattaa joskus tuntua harmilliselta, sillä joudut sulkemaan yhden oven samalla kun avaat toisen. Tässä artikkelissa paljastamme sinulle, mikä on paras sisustusidea uuteen kotiin, ja miten teet uudesta kodistasi jälleen sinulle kotoisan.

Persoonallinen sisustusidea tekee kodista kodin

Koti on usein paikka, joka on täynnä itselle tärkeitä asioita. Monesti uuteen kotiin muutettaessa kaikki tuntuu vieraalle. Jotta kodista tulisi taas koti, kannattaa vanhasta kodista napata muutama sisustusidea mukaan uuteen kotiin.

Oliko vanhassa kodissasi suuri taulu sohvan yläpuolella? Vai komeiliko eteisessäsi antiikkinen peili? Kokeile loihtia uuteen asuntoon jokin nurkkaus, joka muistuttaa sinua vanhasta kodista. Tällöin uusi koti alkaa jälleen tuntumaan kotoisalta ja ikävä vanhaan kotiin helpottaa.

Sisusta itsellesi nurkkaus

Uudesta kodista muokkautuu pikkuhiljaa omannäköinen. Moni ottaakin kodissa aina jonkun huoneen niin sanotusti omakseen. Tämä on usein oma lempihuone talossa, jossa viettää eniten aikaa. Mitä jos sisustaisit tällaiseen huoneeseen aivan oman nurkkauksen?

Oma nurkkaus voi olla vaikka olohuoneessa. Sijoita nurkkaan mukava nojatuoli, koristetyyny ja iso torkkupeitto. Useampi sisustuskauppa netissä myy näitä monessa eri kuosissa ja materiaalissa. Tähän nurkkaukseen on kiva istahtaa pitkän päivän jälkeen, ja tässä nurkkauksessa tunnet usein ensimmäisenä olevasi kotona.