Moderni kattovalaisin kaukosäätimellä

  • 18 Jul, 2022

Moderni kattovalaisin kaukosäätimellä on sekä kaunis että käytännöllinen

Oletko samaan aikaan modernin ja käytännöllisen ystävä? Siinä tapauksessa kattovalaisin kaukosäätimellä on luultavasti sinun juttusi. Erilaisilla ominaisuuksilla varustettu valaisin voi nimittäin jäädä turhan usein ominaisuuksiltaan hyödyntämättä, mikäli esimerkiksi valon tehon tai värin muutokset vaativat aina matkan katkaisijalle. Nämä ongelmat korjaantuvatkin sillä, että kaikki säädöt saa tehtyä kaukosäätimen avulla ilman, että tarvitsee esimerkiksi nousta sohvalta, sängyltä tai pöydän äärestä.

Kattovalaisin kaukosäätimellä on tätä päivää

Kattovalaisinten valikoima nykyisin on todella kattava ja monipuolinen ja palvelee näin monenlaisia makumieltymyksiä. Modernin sisustuksen ystäville löytyy omaan tyyliin sopivat vaihtoehdot siinä missä klassiseen tai romanttiseenkin tyyliin panostaville. Valaisimen ulkonäön ei tarvitse olla este sen ominaisuuksien monipuolisuudelle, nimittäin monenlaisiin valaisimiin saa yhdistettyä polttimoita eri ominaisuuksin, kuten himmennyksellä ja kaukosäätimellä varustettuna.

Kattovalaisin ei olekaan enää pelkkä pakollinen valonlähde, vaan voi todella toimia yhtenä sisustuselementtinä samaan aikaan, kun auttaa luomaan käytännöllisyyttä ja tunnelmaa kodin muun sisustuksen lisäksi. Valaisinta valittaessa on hyvä kiinnittää huomiota omiin tottumuksiin ja tarpeisiin. Mikäli arvelet esimerkiksi hukkaavasi kaukosäätimen helposti, kannattaa valita älykäs valaisin, jota on mahdollista ohjailla ja säätää puhelimen sovelluksen avulla ilman erillistä kaukosäädintä.

Älykäs valaistus

Älykkään valaistuksen hyviä puolia on monta. Sen lisäksi, ettet välttämättä esimerkiksi tarvitse erillistä kaukosäädintä valaistuksen säätämiseen, on valaisinten tuomaa tunnelmaa mahdollisuus usein muuttaa sen sijaan, että pitäisi valita vain yksi säätö esimerkiksi kylmän ja lämpimän tai kirkkaan ja himmeän valon väliltä. Kaukosäätöiset valaisimet ovatkin erinomainen tapa tuoda kotiisi monipuolisuutta ja muovattavuutta erilaisiin tilanteisiin.